Kinderoppasdienst tijdens de corona-maatregelen

Advies rond Cononavirus

 

Beste ouder(s)

Onze kinderoppasdienst is een zeer gezinsvriendelijke dienst die, in deze fase van de corona maatregelen, zeker niet ontraden wordt door de federale overheid. Integendeel, de Gezinsbond krijgt juist vragen om deze gezinsondersteunende service nu maximaal ter beschikking te stellen van de gezinnen. Onze kinderoppassers zullen ten dienste staan van de gezinnen die dit  momenteel, misschien meer dan ooit, nodig hebben.

We brengen jongeren in contact met kinderen. Beiden behoren niet tot de risicogroep. Uiteraard rekenen we hierbij op het gezond verstand van de gezinnen en oppassers om zelf te annuleren bij symptomen of ziekte.

De geregistreerde oppassers werd gevraagd om  onze dienstverlening in deze periode mee extra te ondersteunen. Het kan trouwens een mooie invulling zijn van hun plots beschikbare vrije tijd nu de lessen tijdelijk niet meer doorgaan. 

Indien je een opvangprobleem hebt, aarzel dan niet om via het digitaal platform een oppasser aan te vragen. Dit kan eventueel voor een ganse of meerdere dagen, uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid. Hoe dan ook, wij doen onze uiterste best om u uit de nood te helpen

Dank voor het vertrouwen.

Met vriendelijke groet,

Uw kinderoppascoördinator, Huguette Kemps

 

meer informatie: https://gezinsbond.be/Ledenvoordelen/kinderoppasdienst/Paginas/Kinderoppasdienst.aspx

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.