Wandeling - geocacheroute 2021

Al wandelend langs straten, paden, bossen,...zoek je naar de verborgen caches. Hoe ziet die eruit? Dat zal je zelf moeten ontdekken! Ga erop uit met je vrienden, familie, kinderen of alleen. Trek zeker stevige schoenen aan, neem een balpen mee (en eventueel een pincet) en Smartphone met de geocache app of digitale kaart: www.kampenhout.be/producten/detail/619/zomerse-fotozoektocht-en-geocaching

Locatie

Kampenhout 1910 eigen buurt in je eigen buurt

In samenwerking met de gemeente Kampenhout, de bibliotheek en Natuurpunt plaatste de Gezinsbond een geocache-route met als startpunt de bibliotheek (Tritsstraat). Een leuke zoektocht om met vrienden, familie, je gezin of zelfs alleen te doen! Het enige wat je nodig hebt is stevige schoenen, een balpen (en eventueel een pincet) en een smartphone / wandelGPS / of kaartje (zie gemeenteberichten juni of te verkrijgen in de bibliotheek). Starten kan vanaf zaterdag 19 juni 2021 tot en met zondag 12 september 2021.

digitale kaart: www.kampenhout.be/producten/detail/619/zomerse-fotozoektocht-en-geocach…

De tocht (zonder omwegen of verkeerde oriëntatie) is 6-7km. Je doet de tocht op eigen tempo. De route gaat langs paden die niet altijd even toegankelijk zijn met de wandelwagen.

Tijdens de zomer (16 juni tem 12 september) valt er ook iets te winnen als je deze route kan afwerken! Via de Gemeente Kampenhout zijn er 5 kampenhoutbonnen van 50 euro te winnen, en gezinsbondleden maken daarnaast ook nog kans op een gezond ontbijt op 21 november!

--> Ben je lid van de gezinsbond? stuur ons dan een originele avontuurlijke foto op het mailadres: sara.gezinsbondkampenhout@gmail.com samen met je naam en lidnummer gezinsbond, en dit voor 12 september 2021. Dan maak je kans op een gezond ontbijt voor 2 personen!

Ook na het evenement zullen de caches aanwezig blijven in Kampenhout. De wedstrijdactie valt dan gewoon weg.

MEEBRENGEN: Smartphone, goede wandelschoenen, eventueel een pincet en een goede speurneus!

TIP: om er voor iedereen een leuke zoektocht van te maken, gelieve de caches mooi terug te plaatsen en er voorzichtig mee om te springen!

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Za Sep 04
Locatie

Kampenhout

Vr Okt 01
Locatie

Kampenhout

Za Okt 02
Locatie

Kampenhout